DS 7 CROSSBACK BlueHDI 130 Drive Efficiency Executive
Scroll voor informatie

Weet u wat uw auto waard is? Vraag nu een gratis inruilofferte aan.

DS 7 CROSSBACK Van Mossel biedt meer dan u verwacht!


De DS 7 Crossback Executive is standaard voorzien van o.a.:

  • Advanced Safety Pack
  • DS Active LED Vision
  • Aluminium dakrails
  • Parkeersensoren vóór en achter
  • 18'' Lichtmetalen wielen Buenos Aires

EEN CHARISMATISCH DESIGN

DS 7 CROSSBACK is de eerste exponent van de tweede generatie modellen van DS Automobiles. Het exclusieve karakter van deze verfijnde SUV wordt benadrukt door de karakteristieke voorzijde met de DS Wings. Aan de zijkant komt de dynamiek tot uiting in de vloeiende lijnen en het fraaie design van de velgen. Een bijzonder aspect van het exterieurdesign zijn de als juwelen bewerkte DS Active LED Vision-koplampen.

Prijs is op basis van alle lopende acties en inclusief kosten rijklaar maken. Het betreft een DS7 Crossback Drive Efficiency Executive in de kleur Blue Encre met als extra opties: achteruitrijcamera met parkeersensoren voor en achter, alarmsysteem, DS Sensorial Drive, geluidswerende gelaafde zijruiten, HiFi System FOCAL en Pack DS Night Vision. Vraag nu een persoonlijk inruilvoorstel aan en ontdek direct de riante inruilwaarde die wij bieden voor uw huidige auto.

DS 7 CROSSBACK BlueHDI 130 Drive Efficiency Executive bij Van Mossel Voorraad DS 7 CROSSBACK BlueHDI 130 Drive Efficiency Executive bij Van Mossel Voorraad DS 7 CROSSBACK BlueHDI 130 Drive Efficiency Executive bij Van Mossel Voorraad DS 7 CROSSBACK BlueHDI 130 Drive Efficiency Executive bij Van Mossel Voorraad

Exclusive Deals: €7.152,-

DS 7 CROSSBACK BlueHDI 130 Drive Efficiency Executive bij Van Mossel Voorraad DS 7 CROSSBACK BlueHDI 130 Drive Efficiency Executive bij Van Mossel Voorraad

Gratis taxatie


Bent u benieuwd wat uw auto waard is? In 5 stappen berekent u de inruilwaarde van uw huidige auto, selecteert u het automodel dat u wenst en vraagt een gratis offerte op maat aan.

Liever een offerte zonder inruil?

Offerte zonder inruil

Onze voorraad DS DS 3

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige DS 3 staan?

Onze vestigingen

Van Mossel DS Alkmaar Van Mossel DS Alkmaar

Helderseweg 55B
1817 BB Alkmaar
072 511 86 47

Plan route

Online en telefonisch bereikbaar

Van Mossel DS Amsterdam Van Mossel DS Amsterdam

Pieter Braaijweg 2
1114 AJ Amsterdam
020 - 570 19 22

Plan route

Online en telefonisch bereikbaar

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookie Policy | Cookie instellingen