Citroën SUV C3 Aircross Citroën C3 Aircross PureTech 82 Feel
Scroll voor informatie
Vraag gratis een online taxatie aan!

Weet u wat uw auto waard is?Vraag nu een gratis inruilofferte aan.

NIEUWE COMPACTE SUV: CITROËN C3 AIRCROSS Van mossel biedt meer dan u verwacht!


Standaard voorzien van o.a.:

 • Natural white lak
 • Pack Relac
 • Reservewiel thuiskomer
 • 16" lichtmetalen wielen 'Matrix'

CITROËN heeft in 2017 een waar SUV-offensief ingezet met de introductie van twee nieuwe modellen. Na de onthulling van de C5 AIRCROSS op de autoshow van Sjanghai is het de beurt aan de CITROËN C3 AIRCROSS om voor het voetlicht te treden! Deze tweede, compactere SUV komt in het najaar van 2017 op de Europese markt.

De op de concept car C-Aircross van begin 2017 geïnspireerde nieuwe CITROËN C3 AIRCROSS geeft op zijn eigen onderscheidende wijze een vervolg op het SUV-offensief van het merk met een uniek design met een stoer en origineel karakter. Een karakter dat niet alleen het CITROËN-DNA weerspiegelt, maar ook onlosmakelijk is verbonden met de wereld van de SUV. Bekijk de video van de auto.

 

 

DE NIEUWE GENERATIE SUV
De CITROËN C3 AIRCROSS onderscheidt zich van andere SUV’s door zijn krachtige, originele en frisse ontwerp.

Hij ziet er stoer en robuust uit met zijn hoge motorkap, waarbij de verchroomde chevrons met een geïntegreerde led-lichtsignatuur een opvallend stijlelement zijn.

U kunt de auto tot in de kleinste details personaliseren: achterste zijruiten die als jaloezieën zijn gedecoreerd, op elkaar afgestemde kleuraccenten van de buitenspiegelkappen, de sierlijsten van de koplampen, de naafdoppen en dakrelingen.

Aan boord biedt deze nieuwe generatie SUV een unieke hoge zitpositie voor de bestuurder.

RUIM EN UITERST FLEXIBEL
De CITROËN C3 AIRCROSS is met zijn hoge bouw en doordachte ontwerp de ruimste auto van zijn segment met een onovertroffen zitcomfort: hij heeft 5 volwaardige zitplaatsen met bijzonder veel been- en hoofdruimte.

De bagageruimte heeft een uiterst royale inhoud van 410 liter die zelfs tot 520 liter kan worden vergroot dankzij de in twee onafhankelijke delen (2/3 – 1/3) neerklap- en verschuifbare achterbank

Voor extra gebruiksmogelijkheden kan de rugleuning van de optionele voorpassagiersstoel worden neergeklapt (optioneel), zodat er een laadlengte van 2,40 m ontstaat.

EEN STOER EN ROBUUST UITERLIJK
De nieuwe C3 AIRCROSS heeft een voor zijn segment uniek silhouet door zijn kort en hoge, krachtig gelijnde motorkap. Met zijn kenmerkende lichtsignatuur voor en achter en combinatie van horizontale lijnen en ronde vormen ziet hij er stoer uit zonder agressief over te komen.
Ook deze SUV heeft de voor de nieuwste creaties van het merk CITROËN kenmerkende dubbele lichtsignatuur die de expressieve voorzijde accentueert.

Aan de achterzijde vallen de brede heupen van de C3 AIRCROSS op, die het gespierde karakter van de SUV versterken. De achterlichten met 3D-effect onderstrepen de familieband met de nieuwe C3 en de concept car C-Aircross.

Zoals het een rasechte SUV betaamt is de nieuwe C3 AIRCROSS voorzien van de in matzwart uitgevoerde wielkastverbreding en dorpelbeschermers die de auto beschermen tegen kleine beschadigingen.

De prijs is incl. rijklaar maken.

Gratis taxatie


Bent u benieuwd wat uw auto waard is? In 5 stappen berekent u de inruilwaarde van uw huidige auto, selecteert u het automodel dat u wenst en vraagt een gratis offerte op maat aan.

Liever een offerte zonder inruil?

Offerte zonder inruil

Onze vestiging

Van Mossel Citroën Amsterdam Van Mossel Citroën Amsterdam

Pieter Braaijweg 2
1114 AJ Amsterdam
020 - 570 1922

Plan route
 • Maandag 08.30 - 18.00
 • Dinsdag 08.30 - 18.00
 • Woensdag 08.30 - 18.00
 • Donderdag 08.30 - 21.00
 • Vrijdag 08.30 - 18.00
 • Zaterdag 10.00 - 17.00
 • Zondag Gesloten

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookie Policy | Cookie instellingen